За нас

BG Excel е най-големият български сайт за въпроси и отговори за Майкрософт Офис приложенията. В днешно време на повечето от нас се налага да ползват тези програми ежедневно, а за съжаление информацията на български език е твърде оскъдна. Нашата цел е да решим този проблем, като съберем на едно място всички българи, които работят с този софтуер, за да си помагаме и обменяме най-добри практики. Тук можете да получите помощ като намерите информацията, която търсите, както и да зададете конкретен въпрос относно проблема, с който се сблъсквате. Ако имате повече опит и желание, можете да отоговаряте на запитвания на потребителите, както и да публикувате различни обучения по темата. Нека си помагаме заедно!

В секция "Въпроси" ще намерите в хронологичен ред въпросите, които потребителите са задавали и отговори от експертите. В секция "Горещо" са публикувани най-популярните въпроси. В секция "Категории" можете да видите всички въпроси, според категориите Еxcel, Word, Outlook, Powerpoint и VBA. Секция "Обучения" показва всички статии и материали, публикувани на сайта.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с администраторите на следния имейл адрес: [email protected].

Ако харесвате това, което правим и го намирате за полезно, можете да ни подкрепите, като ни харесате/споделите във фейсбук и другите социални медии.

Eкипът на BG Excel ви пожелава приятно и ползотворно сърфиране във форума!

Добре дошли в българския форум за Ексел и Майкрософт офис! Тук можете да питате хора със знания и опит, както и да споделите знанията и опита си с другите.
...